Ett till inlägg av Johan Palm :D <3

Ljuva ledighet!

9 tim 37 min sedan


Nu är jag ledig i en hel vecka. Gött!

Jag har stuckit hem till Mjölby och kommer tillbringa min lilla semester där för att finna mina rötter, mig själv och inre frid. Eller kanske snarare för att slappa, få gratis mat serverad och mina kläder tvättade.

Eftersom jag faktiskt är ledig så tänkte jag inte att jag skulle blogga lika skitmycket som jag annars gör under den här veckan. Det blir nog bara något inlägg per dag eller så.

Nedan finner ni bilder på Leia, familjens gamla hund. Hon badade järnet igår.

Före badet:



Efter badet:

 


Nytt inlägg av Johan Palm <3 :D

Insikt

4 tim 55 min sedan

Joy Division - Insight

Nu när jag är hemma i Mjölby, där jag tillbringat nästan hela mitt liv innan det berikades med kändisskap, känner jag att jag får ett helt annat perspektiv på allting.

Det som verkligen slår mig är att min kommunikation med mina fans verkligen har varit bristfällig på sistone. Ni betyder verkligen jättemycket för mig, men jag känner inte att jag riktigt visar det. Jag bloggar till exempel alldeles för sällan. 

Sen har jag egentligen alltid varit dålig på att svara på fanbrev. Huvudskälen till det är som följer.

1. Mitt system för att sortera breven är skitdåligt. Högarna blandas med varandra, jag har ingen koll på vilken hög som är vilken och vet således inte riktigt vad jag svarat på och inte.

2. Jag är lat och det i kombination med det jag nämner i punkt 1 leder till att jag alltid skjuter upp besvarandet till lite senare.

3. Jag är disträ och kommer aldrig ihåg att göra det lite senare.

4. Jag är en ond människa.


Det jag tänker försöka göra nu är att blogga lite mer, vilket jag antydde även i förra inlägget, och även i övrigt ha bättre kontakt med fansen.

Om jag verkligen kommer igång ordentligt med ett mer aktivt bloggande så borde nog det leda till att det också blir lättare för mig att skriva låttexter, det hoppas jag i alla fall, istället för tvärtom. Tidigare har jag nämligen (utan att egentligen tänka så mycket) tänkt på inspiration lite som en åtgångsvara som långsamt förnyas, att om jag slösar för mycket av den på bloggskrivande så skulle jag inte ha lika mycket kvar till musikskapande. Riktigt kortsynt av mig.

Nu är det förstås mycket snack och inte så mycket verkstad. Så nu tänker jag (enbart för att bevisa hur vilken uppskattande, pur och god människa jag ändå är...) blogga lite jättefina presenter som jag har fått!

Jag börjar med att försöka upprätta något som länge plågat mig. Jag fick en cool, välgjord lergubbe föreställande mig själv av en riktigt konstnärlig tjej så tidigt som i julas tillsammans med en snygg teckning och ett brev i världens vackraste handstil. Henne tänkte jag ge ett riktigt utförligt och bra svar. Självklart sköt jag istället upp den saken till förbannelse och till slut visste jag inte längre ens var brevet med kontaktuppgifterna var. Så om du som skickade brevet nu läser detta:

Tack så jättemycket för julklappen!


är en bild också. Fötterna, lite av håret, en arm och huvudet lossnade tyvärr då jag råkade sätta mig på gubben. Jag försökte laga den så gott jag kunde.


Jag fick också hyfsat nyligen ett par assexiga shorts, med namnet på världens bästa (nåväl) band på rumpan. Tack för dem!



Idag såg jag att jag hade fått den här hur-snygga-som-helst tavlan hemskickad av Cornelia Sewelén. Tack!




Jag vet att det finns flera andra presenter, både här i Mjölby och uppe i Stockholm, som definitivt är värda en plats på bloggen. Jag bloggar dem så fort de dyker upp.

Jag avslutar med ett stort tack till ALLA mina fans! Jag älskar er!


31 Juli

Heej

Idag har jag nt gjort så mkt, vart med Louise o vi gick på promenad, va lite hos henne o så. Men imorrn åker vi till Gotland vilket kommer bli super skoj. Men vi måste gå upp as tidigt, men aja det är smällar man får ta haha XD. Just nu sitter jag vid Louise dator medans hon ska packa, fast det gör hon nt haha XD :P.

Hörs när vi hörs hejdåååå

//Jennie<3 :D

Idag :P

Heej

Idag har jag vart o hälsat på nåra som Martin känner (min låtsat pappa då rå), 2 st var från USA fast bara en kunde svenska. Imorrn ska jag till Louise för vi kommer typ behöva gå upp kl 5 på lördag för båten vi ska åka med till gotland åker från nynäshamn 07.30, så jag sover över hos henne. Sen när vi kommer hem är det bara nåra dagar kvar till JOHAN PALM konserten :D:D<333 TJOHO!!


Kankse skriver imorrn hare bra :D:D


//Jennifer <3


Louise gästbloggar :D

Hejsan hejsan alla människor där i den stora vida världen !! :P     
idag har vi inte gjort ett enda skit :O    Bara nästan filmat, och suttit vid datorn och spelat boombang, och gjort extreme makeover på en väldigt speciell person (inte Johan Palm)........  du vet vem du är fisrumpa !!    
vi gjorde det på paint och hon/han blev jätte vacker !    

All kärlek till Johan Palm the one and only !!!!! <33333 :D:D //Jennifer och Louise <3 

Johan och hans band !!:D<33


När han var 10 år !!! fett sött <33   !!!!!!!

29 Juli

shooo

Sitter o väntar på Louise som är påväg hit, vet inte riktigt vad vi ska hitta på.Men vi kommer nog på nåt roligt XD :P. Det blev väldigt många video inlägg (elr vad man ska säga) idag, men det är väl bara kul? Det tycker jag ialla fall.

22 dagar kvar till JOHAN PALM konserten  shiiiit snacka om att jag längtar !!!! <333 :D:D

//Jennifer<3


Johan Palm <33


Del 1-om debutskivan och sitt liv som kändis


Del 2-Rockstjärnetest


Del 3-Antidote (unplugged)

Johan Palm don't look back in anger ! :D<33


Ett av mina favorit framträdanden av Johan Palm under idol !! <33 :D

Johan Palm i nyhetsmorgon !! <33:D


Så jävla bäääst !!!! :D:D <33333

Bli inte rädda hahaXD

Har nyss lagt in musik på min blogg, som börjar spela automatiskt när man kommer in på bloggen. Så bli inte rädda när Johan Palm plötsligt börjar sjunga :D<33 hehe :P. Utan njut av hans ljuva stämma istället :P:D<333

28 Juli

Heeej

Igår var jag med Louise, vi  gjorde inte så jätte mkt. Satt vid datorn och höll på o gjorde om en bild i paint, som jag måste säga blev skiiit snygg XD. Gjorde mat själva haha fett misslyckat, vi gjorde potatis,köttbullar,sås och lingon. Såsen var det största problemet men den blev väl okej till slut ialla fall. Sen gick vi o köpte Ben and Jerrys, sen var det dax för lotta på liseberg som JOHAN PALM va med i, vrf skulle vi annars kolla på det lixom?? Det var fett kul för vi typ dampa as mkt :D

Idag har jag inte gjort så mkt, eftersom det är såååå tråkigt väder finns det nt så mkt att göra heller. Men snart är det GOTLAND och sen JOHAN PALM KONSERT <33333 :D:D kan man längta mer??<33

//Jennifer<3

26 Juli

shuu brää XD


Idag har jag vart i Vällingby med Louise, vi köpte en Johan Palm affisch. Eller jag köpte tre för mina två bröder ville oxå ha varsin XD:P. Den är skiiit snygg:D <33. Igår var jag ju som sagt var på grönan med familjen o mina kusiner, vilket var as kuuul. Vågade mig faktiskt upp i stora fritt fall två ggr :D. Där köpte jag oxå en Johan Palm affisch som oxå är skiiiit snygg :D <33.

//Jennifer <3


Affischen jag köpte på grönan ! <3:D


Affischen jag köpte i Vällingby ! <3:D


Johan palm i söndagsparty med Filip och Fredrik :D<3


Haha fett kul XD :D<3

Gotland !!:D och Johan Palm konsert !! <33:D

Har glömt säga att jag ska följa med Louise till gotland den 1 augusti, men båten vi ska åka med har krockat (typiskt), men dom borde ju hinna laga den tills dess tycker man ju.... XD. Ska bli fett kul längtar as mkt.Det skulle va medeltids vecka när vi är där oxå men vi får väl se om vi går på det. Och sen när vi kommer hem så är det ju Johan Palm konsert den 20 här i stockholm :D:D LÄNGTAR!!! Men eftersom vi ska köa från typ 5-6 på morgonen, så måste vi ju ta ledigt från skolan för vi börjar den 19, men det är ju bara andra dan så vi kommer förmodligen ändå inte göra så mkt då :P :D.

//Jennifer<3

Senaste inlägget av Johan :D

Tack Mariehamn!

24 juli, 2009 - 18:39

Igår var jag på Åland och gigade, så nu är jag plötsligt ute på världsturné.


Johan Palm som liten :D <3


Såå söt :D hehe :P

Grönan :D<3

Hejsan!

Igår var ju jag o Louise som sagt ute o gick, vi skulle ju gå till riddersvik men vi bestämde att gå fram o tbx till Vällingby istället. Vilket faktiskt inte va ett dug jobbigt så tog det bara 40-45 min o gå dit oxå XD:D. När vi var där kollade vi runt lite och hittade en Johan Palm plansch på gallerix för 70 spänn, men ska köpa den på söndag när vi ska gå dit igen :D<3. Så var det rea på gina tricot o självklart hittade jag inget jag ville ha då :/ typiskt XD  

Men nu ska jag duscha o göra mig i ordning eftersom vi ska till grönan idag wohoo!! <33 :D

//Jennifer<3 

Allsång på skansen (Jag och Louise va där) :D :D

  

När den omåttligt populäre artisten Johan Palm uppträdde på Allsång på Skansen i SVT under tisdagen var intresset galet stort. Fansen hade väntat i minuter, timmar och dagar för att få se sin idol på Skansens scen.

När Johan väl dök upp på scenen var skriken öronbedövande. Johan framförde först sin singel Emma-Lee. Därefter valde han allsången Växeln, hallå hallå.

När den 17-årige artisten klev ner från scenen bland publiken mitt i allsången blev hans fans hysteriska. De skrek, grät och visste inte var de skulle göra av sin glädje. Artisten fick ett flertal gånger slita sig från desperata armar och händer.

Skyltar med budskap till Johan hölls upp. Den mest iögonfallande skylten var "Johan, jag är gravid".

Det var länge sedan någon svensk ung artist var så populär som Johan är. Men han verkar ta uppståndelsen med ro och uttrycker sig ofta i media att han tycker att det är roligt med så mycket uppmärksamhet.



(Jag är hon som slänger sig ganska långt ut på 0.55-0.57 ungefär, Louise är bredvid mig i randig tröja) :D

Jag, Louise och Katie va där :D


Något som svenska folket kan få lära sig redan i förskolan är att där Johan Palm befinner sig, där råder hysteri.

Efter Idol har hans första skiva My Antidote rosats av medierna och Johan Palm-hysterin är ett faktum. I sommar är han högst aktuell med en Sverigeturné.

Under fredagseftermiddagen befann sig flickidolen i en butik i Stockholm för att signera skivor, affischer, skor och allt annat som fansen ville ha signerat av den förre Idoldeltagaren. Nyheter24 fanns självklart på plats mitt i all hysteri och fick en exklusiv intervju med Johan.

Flickidolen Johan Palm, hur känns det att bli kallad det?

- Det är jätteroligt faktiskt, säger han till Nyheter24.

Du har många hängivna fans. Känner du igen många av dem som har följt dig länge?

- Menar du Maja eller?, säger han och syftar på ett av sina fans.

- Nej, men det är jättekul att ha så många hängivna fans.

Varför tror du att du har blivit så galet populär?

- Det är väl för att jag tilltalar en väldigt ung publik som kan relatera till mig.

Det kan de ju med så många andra också. Kan det vara för att de ser dig som alternativ, någon som går mot strömmen?

- Mitt mål är göra så alternativ musik så att ingen vill lyssna på den. Nej, jag skojar bara. Men jag tycker att det är roligt att gå mot strömmen. Mina inspirationskällor är Bowie, Suede och Babyshambles.

Du har fullt upp nu, men vad gör du i höst?

- Jag börjar plugga igen på distans och börjar förhoppningsvis skriva material till en ny skiva, avslutar Johan för Nyheter24.


Glöm inte att kolla på det ! XD :D<3

Lotta på Liseberg...

23 juli, 2009 - 16:54 - Ninath

Psssst!!

Nu på måndag den 27 juni medverkar Johan i Lotta Engbergs allsång på Liseberg... Var på plats och sjung med - eller bänka dig i tv-soffan och gasta så bra du bara kan! Showtime 20:00 på TV4.

http://www.tv4.se/noje/lotta_pa_liseberg

Mycket nöje!

/ninath


24 Juli :D

Shuu

Idag ska jag va med Louise, vi ska ut på promenad igen haha XD, fast den här gången ska vi gå i skogen vid riddersvik. Så där borde vi nt gå vilse :P, vi får väl se. Imorrn ska jag till grönan fett skoj asså !! Hoppas bara det blir lite bättre väder :/.

Johan Palm kategorie :D<3

Hej

Som ni säkert har sett har jag gjort en Johan Palm kategorie så för alla er som älskar Johan Palm lika mkt som jag :P, är det bara gå in där o kolla. Har lagt in allt som har nåt med honom o göra :P:D.

Nu ska jag göra mig i ordning o sen gå ut o hoppa på studs mattan hare bäst //Jennifer<3


Ni måste bara kolla på den här !! :D:D <33

Så himla rolig ! <333 :D


Vi har köpt studs matta :D

Glömde säga att vi köpte en studs matta igår, den största som finns.Den är större än den ser ut på bilden ;) Har inte prövat den än, men kommer nog göra det idag elr imorrn :D.


Senaste inlägget av Johan Palm :D <3

Johan Palm skriver ju så sällan på sin blogg, vilket man kan förstå eftersom han är så upptagen med turnen och allt. Därför är det så himla kul när han gör det. Det här är det senaste inlägget :D <3

Tack Skara, Hunnebostrand och Rättvik!

20 juli, 2009 - 21:42

Förra veckan besökte jag inte bara ovanstående städer - jag gigade i dem också! I vanlig ordning har det varit skitkul.

På hotellet i Skara bodde jag på rum nummer 217 - något  som enligt Henrik hade varit jävligt läskigt om jag hade läst The Shining. Som tur är har jag inte gjort det. Ska nog ta och göra det snart och se om jag blir retroaktivt rädd.

I Hunnebostrand spelade vi på en klassisk blå folkparkscen vid ett fint gräsområde med höga kullar och låga dalar. Dessutom hade en piratflagga hissats upp i någon flaggstång. Crazy crazy.

Rättvik bjöd på en extraordinärt vacker utsikt vid en sjö. Själva spelningen ägde rum i ett gemytligt tält och det blev ett jäkla ös både på och framför scen. Det var dessutom skitvarmt och samtliga bandmedlemmar svettades mer än killen i den där deodorantreklamen.

Jag har bara tagit en bild under dessa dagar och istället för de vackra miljöerna valde jag att fota det minst intressanta av det jag beskrivit i det här inlägget.

Här får ni - en spännande bild på nyckeln och dörren till rum 217:


22 Juli

Hej

Idag ska jag till min mormor, eller till hennes kolonilott (elr hur det stavas?) som är ett typ litet hus där man har massa växter. Skulle typ va där tills kvällsmat, så min o Louises plan om att cykla till Vällingby, som vi kom på igår sprack XD. Har nt så mkt mer att skriva om just nu, skriver kanske mer när jag kommer hem.....

Juste på lördag ska jag, familjen och mina kusiner till grönan det kommer bli fett kuuul !!

Hare bra //Jennifer<3

Känner ni igen honom?? <3

 

Visst passar han bäst som blond?? <3 FAST HAN ÄR JU SJÄLVKLART URSNYGG I DOM HÄR HÅRFÄRGERNA OXÅ!! <333 :D:D


Idag ! :D

Shuuu

Idag har ju jag o Louise som sagt var vart ute o sprungit, fast vi gick hela vägen för det började regna o vi gick i skogen så om vi skulle springa skulle vi bara halka o typ dö XD. Vi gick o prata o lyssna på musik hela tiden, så vi tänkte inte riktigt på vart vi gick. (vi gick från lövsta skogen). Så helt plötsligt va vi i Järfälla som ligger en ganska bra bit där ifrån. Vi hade ingen aning om hur vi kommit dit elr hur vi gått eftersom vi prata hela vägen, så vi va vilse helt enkelt. Så vi fick ringa Martin (min låtsas pappa) och fråga vart vi skulle gå, om vi skulle fortsätta elr gå tbx. Så vi gick hur som helst tbx så som vi trodde vi hade gått. Så en promenad vi trodde skulle typ ta en halvtimme tog typ 3 timmar istället, haha snacka om att vi är misslyckade. Tänk sen när vi ska ha orintering i skolan då, o om vi går tillsammans shiit asså haha XD.

Juste vad tycker ni om att jag ändrat färger på bloggen, är dom bra elr?? kanske lite dystra men jag försökte matcha bakgrunden så mkt som möjligt... aja nu ska jag bara fixa det där med kommentarena.

Hare bra //Jennifer <3

21 juli

Hej

som ni ser har jag ändrat färg på inläggen och menyn o det. Blev väl ganska nöjd kanske ska byta färg senare. Nu har jag bara lite kvar att göra på bloggen, nämligen få bort den vita ramen runt min header och byta färg på texten i kommentarerna, för just nu kan man inte se texten utan att markera den. Vilket suger jag har försökt att ändra det men det funkar bara inte. Om nån kan hjälpa mig så vore det super bra ! :D Nu ska jag ta o göra mig i ordning skriver kanske senare puss o kram.

//Jennifer <3


haha fett kul XD <33 :D


20 juli

Hej

Idag har jag vart med Louise, vi gick först en promenad typ halvvägs till hässelby gård elr hässelby strand haha kommer inte ihåg XD. Sen gick vi hem till mig en snabbis o sen till henne, efter det tog vi med oss lite fika och gick ner till riddersvik, och satte oss på ett berg vi vattnet och pratade lite o så. Vi kom oxå överens om att vi skulle ut o springa imorrn haha vi får väl se hur det blir med det XD. Sen gick vi hem till Louise igen o typ såg på teve, sen gick jag hem. Och nu sitter jag här, ska strax äta. Hare bra :D (allt vi har pratat om idag är typ Johan Palm hehe :P)

//Jennifer<3

Problem med solglasögonen XD


Haha XD

Reklam för allsång på skansen :D


Reklam för hans album :D <3


Emma-lee


Den här musik videon har nog dom flesta sett vi det här laget, men men....Den är juu såååå bra :D<33

....Rubrik?

Nu har jag fått ordning på headern, kanske ska byta bakrund elr vad tycker ni? Ska oxå ändra lite färger och så men det får bli imorrn, för nu ska jag se på privileged hare bra :D

// Jennifer <3

19 Juli :D

hejsan svejsan

Nu är jag hemma igen, kom nyss hem. Så har mest suttit i en bil idag haha. Men har ju som sagt var vart på landet o sen hos min moster i motala. Dom har renoverat hela deras hus så det är skit snyggt o stort :P xD. Vi gjorde nt nåt speciellt där precis ,umgicks. Men nu ska jag se till att få ordning på headern ! Och såg att det inte stor stand utan stad, elr louise sa det till mig haha aja ska ialla fall byta till en annan.

//Jennifer <3

15 juli

hejsan svejsan

Idag fyller mamma år, så vi har firat henne nu på morgonen. Av oss barn fick hon lite kläder  hehe :P. Jag har fått hjälp med min header elr instrutioner om hur jag ska göra. Men är tydligen lite trög haha xD. Men den blir fixad så snart jag fattar :P. Vilket jag hoppas blir snart för det ser ju nt bra ut just nu asså.Aja hur som, idag ska jag som sagt var till landet, det ska bli kul :D. Men inte så mkt upptadering blir det, men ni överlever väl? haha XD

//Jennifer <3

Hade bäst :D

shuuu

Imorrn åker jag till landet o kommer vara där tills på fredag tror jag det var, sen ska jag till min moster och hennes sambo som bor i motala. Så det blir inte så mkt skrivet i helgen helt enkelt. Nån som bryr sig? haha XD

// Jennifer <3

Hjälp mig !

Som ni ser så är min header en katastrof och jag behöver hjäääälp !! Är den nån som vet hur man får den längre så att den täcker hela det vita, elr vad man ska säga ?? skulle verkligen uppskatta hjälp hehe:P

Johan Palm bilder :D <3

                

      



Det är nåra av dom bilderna jag älskar på Johan Palm...Han är såå snygg o blir så himla bra på kort <3:D



Idol 2008 :D

Hej

Har nyss kollat på reprisen på idol 2008, det var den sista audition och sista chansen (alltså var Johan Palm med). Shiit vad han har utvecklats asså !!. På sista chansen såg han annorlunda ut,han lätt annorlunda och var lite osäker på sig själv verkade det som elr inte riktigt osäker men.....aa xD. Det är han ju absolut inte nu, han är helt annorlunda..... Han var ju självklart as bra då med, men han har verkligen utvecklats och blivit ännu bättre !! Han är bäst helt enkelt hehe :D <333 :P Även fast jag sett det avsnittet tidigare, var jag jätte nervös när Johan skulle sjunga o när man fick veta om han skulle gå vidare. Haha lite sjukt men :P xD

//Jennifer Samuelsson <3


Idag då

Det känns ganska värdelöst att skriva eftersom jag aldrig har nåt att skriva om, och typ ingen läser min blogg. Men men..... Den 25/7 ska jag ialla fall till grönan med familjen och mina kusiner :D:D det ska bli skiiiit kuul :D Kommer åka allt haha elr nt, kommer nog inte våga mig upp i stora fritt fall men vi får väl se...

hare bäst

//Jennifer <3

Lite mer bilder från i fredags :D <3



Johan Palm skriver på min plansch  :D


Johan Palm <33 (lite suddig :P)


Mer Johan :D


Johan ritar om Katies plansch hehe :P :D


Är man så snygg som Johan måste man ju bara ta kort med sig själv ! :P <333 :D

Idag !

Hejsan svejsan

Idag har jag inte gjort så mkt, det är ganska varmt ute nu igen vilket är skönt eftersom det har regnat så himla mkt. Så har vart ute lite o så. Inte så intressant. Förresten ni glömde väl inte att kolla på sommarkrysset igår, Johan var super  duper bäst och as snygg som alltid :D:D <333. Längtar så himla mkt till hans konsert den 20 augusti, den i linköping som jag och Louise oxå ska gå på blev flyttad från den 15 augusti till den 28 oktober typ. Vilket suger !! XD aja så kan det bli ibland.


//Jennifer <3

Lite bilder från i fredags !! <33 :D


Min plansch som jag fick signerad :D <3



Den här fanns där att ta om man ville ha den signerad det gjorde jag ju självklart :D




Baksidan av bilden ovanför :D



Dom här fanns oxå där att ta :D <3



En bild från en tidning som fanns att ta där :P :D

Haha fett skön !! <3



Så här gjorde Johan Palm med Katies plansch, han tyckte han såg för snäll ut på den bilden XD.( om man nt ser det så ska det vara huggtänder haha :P) :D <3

Signeringen var as kuul !!!

Hej allihoppa tänkte berätta lite om signeringen igår :D:D

Först så skulle bara jag o Louise dit men så ringde Katie och fråga om vi skulle göra nåt, så då hängde hon oxå med. Vi åkte 2 timmar innan signeringen, vilket var rätt smart. För när vi kom till typ stureplan skulle vi ju leta upp The phone house där signeringen skulle va, och det var ju inte det lättaste. Det låg ett precis runt hörnet när man kom fram, men när vi gick in där så var det as litet. Så vi frågade om det var där han skulle signera men det var det ju så klart inte. Så vi yra vidare, efter typ en kvart elr nåt hitta vi ett till the phone house. Så vi gick in där o fråga men det var lika litet där och självklart var det inte signeringen där heller. Så då ringde vi min låtsas pappa o fråga om han kunde hjälpa oss, vilket han gjorde. Så efter typ 30-45 min så hittade vi ialla fall till rätt the phone house haha XD.

Fast Johan kom typ en kvart försent, men sen satte ialla fall signeringen igång, och jag signerade min plansch och 3 saker till som fanns där. Tog oxå en bild med honom, och fick en kram av honom :D:D. Det var skiit rooligt helt enkelt :D:D <3333

Mina tidigare autografer <33 :D









Regn,regn och mera regn :P

Vilken tråååkig dag det va idag,det bara regnar hela tiden....Skulle inte förvåna mig om det blir översvämning snart asså. Aja idag har jag nt gjort så mkt, har typ migrän förmodligen pga vädret så har ingen större lust att göra så mkt heller,ska väl försöka städa mitt rum senare. Men imorrn ska jag och Louise på en Johan Palm signering, det ska bli super kul:D:D. Det blir våran andra signering,fast han signerade i o för sig på skansen oxå. Ska försöka få min plansch (stavning?) signerad den här gången :D. Kanske skriver mer senare hare bra hejdååååå :D:D<3

//Jennifer <33 

8 juli 2009 XP

Hej

Idag vet jag nt vad jag ska göra (som vanligt), men det gick inte att vi åkte till sommarkrysset den 11 :( för louise ska till skåne då. Men vi ska ialla fall på hans konserter, och det är ju tur. Väntar på att tröjan jag beställde ska komma (Johan Palm tröjan).Men det kan ju ta typ en vecka elr så, så jag får nog vänta ett tag till XD. Just nu chattar jag med Clara på msn, vi pratar om när jag ska komma ner till henne.Och hon kan typ bara den här veckan, men vi får väl se. Våra föräldrar måste ju prata först.

Det var allt just nu hare bra hejdååå <3

//Jennifer <3

Johan Palm Hey Jude <3 !

Tycker att han sjunger den här väldigt bra.....Fast han sjunger ju alla låtar bra hehe <333

Måndag !

hej hej

Idag ska jag som sagt var va med Louise, vi skulle höras vid 11. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar säkert på nåt roligt. Nu är det bara ca 5 dar kvar till sommarkrysset Wohooo!! Hoppas det blir lika roligt som på Allsång på skansen, men det tror jag nog. Fast den här gången ska vi typ köa från kl 5 elr nåt, för på skansen kom vi lite sent och det var bara ren tur att vi fick så bra platser som vi fick xD :D. Men det blir säkert bra :P

Skriver mer senare ! <3  
kommentera gärna !

//Jennifer <3

Idag har jag.....

Hellow

Nt gjort så mkt, vart ute lite och så. Och som sagt (skrivet) var har jag oxå städat lite. Ingen speciellt rolig dag precis.Men imorrn ska jag typ va med Louise, vet nt vad vi hittar på.Men säkert nåt roligt. Nu ska jag se lite på teve tror jag hare bra puss o kram <33 ha en trevlig kväll :D

//Jennifer<3

Madonna är ett Johan Palm fan ! Elr? XD :D


Hjälp mig xD

Jag har som ni märker "bloggtorka" elr vad man nu ska kalla det, så kan ni hjälpa mig o komma på nåt att skriva om?? Det vore jätte schysst XD Hare bra <33

// Jennifer<3

Sunday ! XD

shuliluu

Idag vet jag nt vad som händer, men det är världens dåligaste väder idag så nåt bad blir det nt tyvärr.
Ska städa lite idag, eftersom det är sååå dåligt väder o mitt rum behövs städas. Det här blev världens trååkigast inlägg men jaja......Vet nt vad jag ska skriva om just nu sååå.... Det får bli som det blir kommer nog skriva mer senare hejdååå <3 :D

//Jennifer <3

Min dag ! XD

shuu

Det har vart en ganska seg dag idag faktiskt,har inte gjort så mkt. Vart ute lite o vart o handlat o städat o så.Annars har det inte hänt så mkt mer. Imorrn vet jag faktiskt inte heller vad som kommer hända,kanske åker o badar imorrn för idag var det ju inget bra väder för det. Hoppas eran dag vart lite mer intressant ? xD ha en trevlig kväll allihoppa och kommentera gärna ! <3


// Jennifer <3


Johan och Henrik Palm lika som bär ? :P



Ni minns ju att jag la in en bild på Johan och en modell som tydligen skulle vara lika.Kolla då in bröderna Palm, jag tycker att dom är as lika....vilket kanske inte är så konstigt eftersom dom är syskon men ändå....... Vad tycker ni?

Bilden är inte så jätte bra men jag tycker man ser likheterna bra på den här bilden, så hittade jag ingen annan haha xD:D<3


Lördag !

Hej !

Idag vet jag nt riktigt vad som händer,  om det blir fint väder kanske jag åker o badar. Vilket jag inte hoppas på för mkt nu eftersom det inte ser så lovande ut XD. Men igår hade jag i alla fall besöksrekord, det var nt det mesta jag haft men det mesta på riktigt riktigt länge :D. Så det är super kuul fortsätt läs o kommentera gärna. Ska försöka fixa min header o det idag, som det nt går så bra med just nu.Det beror nog på att det här är första gången jag gör det själv, annars har jag fått hjälp av min kompis :D. Men vi får se hur det går får hoppas att det blir bra.

Skriver mer senare hare bra puss o kram<3

//Jennifer<3

Idag har jag.....

Som sagt var varit med nåra kompisar (Johanna,Louise,Bea och Moa) :D. Först gick vi till Åkermyntan för att Louise och Bea skulle köpa lunch xD. Så åt dom där sen gick vi hem till Louise och kolla lite på tv, och sen gick vi hem till Johanna och häcka där och prövade peruker som hon hade haha vi vart as snygga. Sen gick jag hem. En mkt intressant dag elr hur?? haha xD Imorrn vet jag nt riktigt vad som händer kommer väl va med nån kompis elr så :).

Men den 11 juli ska jag och Louise dra till grönan för det är sommarkrysset där då,och gissa vem som är där och uppträder? Självklart Johan Palm. Så det ska bli as kul, men vi måste typ köa från klockan 6 på morronen elr nåt men det är det klart värt. Någon mer som ska dit?

Hare bra ses imorrn hejdååå

//Jennifer<3

Headern XD

Hej som ni ser har jag en ny bakrundsbild men ingen header elr bakrund till inläggen, det är för jag nt har hittat nån som passar.Ska fortsätta leta senare men nu ska jag gå ut hare bra hejdååååå <333:D kommentera gärna !

Today xD !

Hejsan svejsan ! XD

Idag ska jag vara med nåra kompisar, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi skulle höras vid 12. Kommer nog bli att va inne med tanke på det dåliga vädret, just nu regnar det och förut åskade det oxå...USCH. Aja vi får väl se vad vi hittar på....skriver mer när jag kommer hem nu ska jag duscha och göra mig i ordning hare bra hejdååå<33 :D

//Jennifer! <3

Hej igen !

Tänkte bara skriva ett kort inlägg :P

Idag har jag fått fler läsare vilket är super kuul, fortsätt läsa speciellt ni som gillar Johan Palm. Men ni andra oxå, eftersom jag inte bara skriver om honom xD. Kommentera jätte gärna hare bäst allihoppa puss o kram så hörs vi imorrn :D <33


En till video....:D<3


Han är såå sköön haha <33!!

Du måste bara se den här ! :D


Jag har.....

Upptäckt att jag skriver väldigt mkt om JOHAN PALM och att det här mer blivit som en JOHAN PALM blogg men men.... Jag gillar den och det är väl bra eftersom det typ bara är jag som läser den :P :D HAHA !

//Jennifer <3

JOHAN PALM <33



Va bara tvungen o visa min otroligt fina Johan Palm spegel (som det blivit). Den fylls på allt efter som..... hehe XD :D<3

Idag !

Shuuu

Just nu sitter jag och lyssnar på JOHAN PALM ofc! Senare idag ska jag iväg för att fira min morfar som fyller år idag !! Grattis morfar !! :D Har nt så mkt mer att skriva så jag skriver nog mer när jag kommer hem hejdååå hare bra <33 

//Jennifer <3

Allsång på skansen ! :D

  Hej !!

Jag va på Allsång på skansen igår, snacka om kuul skrek mig helt hes självklart pga Johan Palm <33333, som sjöng sin singel Emma-lee och växeln hallå.
Jag och Louise fick fett bra platser, vi fick stå längst fram och Johan gick förbi oss då slängde vi oss över staketet för att röra honom vilket vi gjorde :P :D:D. Vi va oxå med på teve typ 3 ggr :D. Det va as varmt och vi kom dit kl 10.00 och det började 20.00 så vi fick sitta och stekas i solen i nåra timmar haha, men det var lugnt värt det. En vakt gick runt o sprutta vatten på alla så vi överlevde ialla fall :P. Efter allsång på skansen var det ett par extra nummer då sjöng Johan sin verison av låten Hey Jude. Han var lika fantastisk som alltid !! Fast han var ju klart mkt bättre live ! Eftersom det var första gången jag såg honom live !! Efter alla extra numrena skrev Johan autografer självklart ville jag och Louise ha en trots att vi redan hade 3 st, så vi sprang dit och så gav vi honom våran skylt som det stod JOHAN PALM WE STAND BY YOU  på, efter det sa vi hejdå till honom och åkte hem xD :P. Snacka om att man hade ont i fötterna efteråt haha XD men som sagt var det va värt det :P.

Det va allt hare bra hejdåååå <333 :D:P

RSS 2.0