Sjätte September

Det var ett bra tag jag skrev, så tänkte göra det nu :P

Igår var man på konfa träff vilket var jätte trevligt, bara lite tråkigt att det inte kom så många konfirmander :/

Men men.... Idag har jag inte gjort så mycket, vart i skolan och så...Borde plugga lite, men jag ooorkar verkligen inte !! Sitter och nästan somnar !

Juste.... var på grillfest hos kusinerna i helgen, skit kul var det ... Dock kom jag nåra timmar senare eftersom jag hade träning innan, vilket oxå var super kul. Vi körde tik tok och satte den faktiskt nästan några gånger ! Så det var helt enkelt en lyckad helg :)

På onsdag är det skolfoto.... Skolka? Jaa det låter bra XD Nej men jag gillar inte skolfoton, men nu när man ändå går i nian och det är sista året så måste man ju vara med eller hur? :P
 
Och på fredag är det simning, livräddning wohoo vad kul ! Och det blir ju inte bättre av att man inte får nåt betyg i idrott om man failar, som tur är kan man göra "omprov". Inte för att jag direkt tror att jag kommer att ha användning för mitt betyg i idrott, eftersom jag nästan bestämt mig för att gå media sam hahaah XDD


Aja nu börjar det bli otroligt ointressant att läsa, så nu ska jag snart äta sen blir det duscha, plugga och sen blir det att soova !!

seee yaa laaateer !!! <3

RSS 2.0